GemUni narúša krypto hry s decentralizovanou hernou platformou NFT pre Play-to-Earn

Skvelý náskok
Od svojho oznámenia má GemUni za sebou tri mesiace plné aktivít a míľnikov. V decembri minulého roka sa konalo podujatie Grand Opening INO, na ktorom sa zúčastnili hostia z významných herných a blockchainových organizácií. Bolo to prvýkrát, čo sa GENI Pass NFT ponúkali na viacerých trhoch NFT. GENI Pass NFT od GemUni veľmi vyhľadávali nadšenci šifrovania a hier, pričom sa predávali tisíce GENI Pass NFT. Takýto dobrý východiskový bod podnietil GemUni, aby oznámila svoju mini výzvu Beta Test & Christmas Mini Challenge, čím prilákala hráčov, aby sa zapojili do viacerých výziev a získali tokeny projektu.

Pôsobivé portfólio partnerov a sľubný plán na rok 2023
Spoločnosť GemUni niekoľko dní pred svojou ponukou IDO dosahuje ďalší míľnik. Vo svojom súkromnom kole získavania finančných prostriedkov GemUni získala od investorov 2 milióny USD. V tomto bode sa projekt môže pochváliť portfóliom viac ako 30 súkromných investorov a partnerov vrátane známych investorov rizikového kapitálu, ako sú okrem iných Kyber Ventures, Shima Capital, ZBS Capital (CryptoDiffer), Kyros Ventures (Coin68), Gain Associates, ZipMex,  HG Ventures.

Začiatkom januára tohto roku GemUni oznámila svoj sľubný plán na rok 2023. Okrem platformy Casual Gaming Platform s viac ako 500 hrami, ktoré vyjdú v prvom štvrťroku, projekt oznámil aj svoju platformu Signature Gaming Platform s pripravovanými hrami ako The Olympus, Hero Infinitities, CyberRace, Moon 2050 a ZodiBoom. Na trhu NFT sa tiež naživo podporujú obchodné aktivity hráčov v oblasti NFT. Nakoniec, v 2. štvrťroku budú spustené ďalšie funkcie ako GemUni Launchpad pre IGOs a INO, DAO Treasury, Side Chain.

S takýmto ambicióznym plánom na rok 2023 sa spoločnosť GemUni teší na partnerstvo s hernými štúdiami, globálnymi ambasádormi a umelcami s cieľom vytvoriť prvotriednu decentralizovanú hernú platformu NFT.

IDO 19. januára 2023 na GameFi, Red Kite a KrystalGO
19. januára GemUni uskutoční úvodnú ponuku DEX na troch spúšťacích platformách GameFi, Red Kite a KrystalGO. S verejnou cenou 0,2 USD za token spoločnosť GemUni predpokladala, že hodnota projektu v IDO je 20 miliónov USD.

GemUni sa môže pochváliť pôsobivým tímom vedenia, ktorý zahŕňa generálnu riaditeľku a zakladateľku Cassie Nguyen – šampiónku svetového pohára startupov za rok 2019 v Silicon Valley. Poradný výbor projektu vedie Peter Vesterbacka – bývalý Mighty Eagle z Rovio Entertainment (hry Angry Birds).

Generálna riaditeľka a zakladateľka GemUni Cassie Nguyen hovorí, že jej tím pracuje dňom i nocou na vyplnením medzery medzi hraním hier a novým modelom Play-to-Earn s cieľom vytvoriť ekosystém pre 3,2 miliardy hráčov a štúdií na celom svete.

„Nikdy predtým sme nevideli rozruch okolo tejto kombinácie medzi hraním hier a krypto ekonomikou,” povedala. „Sme hrdí na to, že sme prvou platformou Play-to-Earn pre obľúbený herný zážitok pre všetkých. Každý si teraz môže užívať zábavné a jednoduché hry vo svojom vlastnom čase a zároveň zarábať v reálnom svete.”

Spoločnosť GemUni sa chce stať „Decentralizovaným Steamom” pre NFT hry Play-to-Earn – absolútnym cieľom mimoriadnych GameFi zážitkov. Sledujte GemUni a získajte aktuálne informácie o IDO projektu z 19. januára na GameFi, Red Kite a KrystalGO.

Sledujte GemUni:
webobá stránka: https://www.gemuni.io
Twitter: https://twitter.com/gemuniofficial
Telegram community: https://t.me/GemUnicommunity
Discord: https://discord.gg/PnX6qgFvMW
Tiktok: www.tiktok.com/@gemuniofficial
Youtube: https://www.youtube.com/c/GemUniOfficial 

Kontakt pre médiá: 
e-mail: [email protected]

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/1725377/GemUni_Gaming_Platform.jpg  
Foto – https://mma.prnewswire.com/media/1725378/GemUni_IDO_Announcement.jpg

rt

SOURCE GemUni